Източник lamqta.comОвен  Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес

...
Източник lamqta.comОвен  Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: В празничния ден звездите вещаят много романтика, късмет и изненади

Източник lamqta.com

Овен 
Ako от дълго време сте желали да започнете длъжностен разказ, през днешния ден е най-подходящия ден за това.Постарайте се да извършите всичко допустимо, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия възможен обичан човек, а и протичащото се да компроментира никого. 

Телец

Безспорно, хората са значими един за различен, само че за Вас хората са доста значими. От взаимоотношението си с близките, черпите сили и сила, въпреки че, в полза на истината, и този източник не е дълбок. Обезателно би трябвало да бъдете въвлечени в свят, обитаем с хора, с цел да чувствате задоволство. Затова се вслушайте в себе си и си дайте сметка, до какъв брой в действителност сте задоволени. По-вероятно е в главата Ви да се появят една, две или много хрумвания, по какъв начин най-удачно да подобрите обстановката.
 

Близнаци

Звездите са благосклонни към Близнаците и Ви чака триумф в доста инициативи. Старайте се да довеждате всичко стартирано до край. Това, което през днешния ден остане незавършено, ще остане освен това състояние много дълго време. Постарайте се да бъдете независими и с това ще заслужите приветствия. Съжденията Ви са истински и нетрадиционни, а и освен това са напълно правилни. Не се опитвайте да урегулирате фамилните различия, зародили не по Ваша виновност, защото ще стане по-лошо. За разлика от тях, в сантименталните връзки може да проявявате самодейност: смелите крачки водят към задачата.
 

Рак

Повечето ви задължения ще са свързани с персонални неща. Добре е през днешния ден да се опитате да приключите с досадните отговорности към къщата. Може да сте малко напрегнати, добре е да се овладеете, тъй като това ще повлияе на качеството на това, което вършите
 

Лъв

Ако си визиите живота си като боксов мач, а съперникът - като прекомерно самоуверен човек, бихте спечелили една съкрушителна огромна победа! Приенете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предсто Ви още един рунд! Ще се наложи много да се постараете, с цел да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате доста сили, с цел да можете да се докажете, само че не би трябвало да се надявате на неотдавнашен триумф. Просто се старайте да не се разконцентрирате.
 

Дева

Нищо не може да се направи! В живота съществуват интервали, когато самите условия Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развиване в мечтаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза вероятно ще се окаже много потребна за Вас: може да Ви принуди да преразгледате личните си възгледи и навици, да зачеркнете от листата с познатите очевидно инцидентните хора, да извършите забравенте обещания, или да се запознаете с формалните документи, свързани с Вашата активност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити дребни пропуски и да се натъкнете на недовиждане.
 

Везни

Днес ще бъдете уверени в силите си, само че и настойчиви в своите мисли. Има възможност да предприемете малко пътешестване, обвързвано с сантиментални връзки. Днес е прекрасен ден за хората на умствения труд, а и прелестно време за решение на парични въпроси. По начало сте деен участник в публичния живот и постоянно намирате решение в комплицирани обстановки. И през днешния ден, в случай че се случи нещо, надали ще седите със скръстени ръце и ще се вайкате. 
 

Скорпион

При Вас всичко е идно: и най-бурните кавги, както и най-силните прояви на обич. Затова е за предпочитане, в този момент и през днешния ден да не злоупотребявате с превъзходната степен и ангажиращите думички „ всеки път ” и „ в никакъв случай ”. Това може да Ви накара след време доста да съжалявате! И от горната страна на това - не еднократно...
 

Стрелец

Днес може да узнаете нещо доста значимо, само че указания за приложението на получената информация никой няма да Ви даде. Ще се наложи сами да си мислите и решавате, по какъв начин да се разпореждате с нея. Успех! 
 

Козирог

Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.
 

Водолей

Днес ще усещате дефицит на внимание от страна на своя обичан човек. Постарайте се, колкото е допустимо по-малко той да усети този дефицит, тъй като в противоположен случай ще се наложи да прекарате деня в утешения, а и да го убеждавате, какъв брой доста сте привързани към него.
 

Риби

Днес имате ден за творчество. Измислете някакъв знак на Вашите връзки. Нарисувайте герб. Съчинете химн. Напишете правилник. Съвместното творчество ще Ви сплоти и ще научите за себе си непредвидени и нови неща. А и ще се повеселите на воля!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР